top of page

VËMENDJE TË GJITHË BIZNESEVE...

Rrit biznesin me fuqinë e marketingut në Instagram.

Rrit vizitat, ndërvepro me më shumë klientë dhe realizo më shumë shitje.

Financial Chart

Ndihmojmë bizneset të shfrytëzojnë në maksimum marketingun online për tu rritur! 

Si e bëjmë...

1. Optimizojmë profilin e Instagram

Rishikojmë foton e profilit, bëjmë ndryshimet e duhura në bio, shtojmë highlights e duhur për kategoritë e produktit që ju ofroni.

2. Krijojmë kalendarin e postimeve

Krijojmë postime të formateve foto, video, story dhe reels profesional që përcojne mesazhin e brandit dhe nxisin audiencën të ndërveproj.

3. Menaxhojmë sponsorizimet

Sponsorizimet të lejojnë të arrish njerëz të tjerë përtej followers të faqes. Pasi të caktojmë një buxhet për promovimet, do të sigurohemi të merrni numrin më të madh të mesazheve dhe interesimeve.

Njihu me disa nga kompanitë që kanë bashkëpunuar me ne:

3.png
download_edited.jpg
2.png
logo1 (1).jpg
12.png
Modastika_Logo_Transparent_300x.png
Logo-web-horizontale_copy_410x.png
7.png
logo3.png
6.png

Apliko strategjitë e duhura për tu rritur.

Paketat Mujore

Fillestare

E përshtatshme për bizneset e reja dhe individët

Çfarë përfshihet:

 • Krijimi i një kalendari postimesh.

 • 20 postime në muaj

 • Dizajn i grid në instagram

 • Menaxhimi i reklamave online

 • Fushatë reklamimi me mesazhe

Standarde

E përshtatshme për bizneset e vogla dhe të mesme.

Çfarë përfshihet:​​

 • Krijimi i një kalendari postimesh.

 • 30 postime në muaj.

 • Menaxhimi i reklamave online

 • 4 Reels profesional në muaj

 • Fushatë reklamimi për mesazhe.

 • Fushata retarget

 • Organizim Giveaway 

Advanced

E përshtashme për brandet që përdorin shumë kanale shitjeje

Çfarë përfshihet:

 • Optimizim i profilit.​

 • Krijimi i një kalendari postimesh.

 • 60 postime feed në muaj.

 • Dizajn i grid në instagram.

 • 6 Reels profesional në muaj.

 • Organizim giveaway.

 • Fushata pa limit për mesazhe dhe shitje.

 • Foto profesionale te biznesit

 • Organizim Giveaway

 • Marrëveshje me influencer.

 • Whitelisting me influencer.

 • Krijim artikujsh për web

 • Përmirësim SEO, Google My Business

 • Reklama Google Ads

Paketat
cta-img.png

Ke dëshirë të bashkëpunojmë për t'i dhënë gaz marketingut në Instagram?

Regjistrohu dhe mund të bëjmë një konsultë falas mbi çfarë strategjish mund të fillosh të aplikosh.

Faleminderit për regjistrimin!

Regjstrohu

Ke dëshirë të mësosh t'i bësh të gjitha këto vetë?

Hidhi një sy trajnimit mbi Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale

bottom of page