top of page
P1000478.JPG

Trajnim: Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale

Në këtë trajnim 8-seanca, do të mësoni:

Të krijoni oferta që tërheqin blerës në faqet sociale

Të krijoni fushata të paguara në Instagram dhe Facebook 

Të perdorni mjete dizajni si Canva për të krijuar postimet në media sociale

Të krijoni në mënyrë strategjike një kalendar postimesh

Të lidhni bashkëpunime të suksesshme me influencerat e duhur

Të përdorni Google Ads, Mailchimp dhe mjete te tjera të marketingut online.

FILLON ME DATË 14 Maj

Trajnimi i dedikohet:

Marketierëve

Specialistëve të marketingut që zotërojnë njohuritë bazë.

Stafit Të Kompanive

Kompani që duan të trajnojnë stafin.

Sipërmarrësve

Sipërmarrës dhe pronarë biznesi që duan të njihen me strategjitë e reja të reklamimit online.

Të gjithëve

Çdo person që kërkon të krijojë njohuri të mira teknike të marketingut dixhital.

Njihuni Me Folësit

Erald_Xhuti.jpg

Erald Xhuti
7 vite eksperiencë në fushën e dixhital marketing, në ekzekutimin e strategjive online, për mbi 30 kompani shqiptarë.

ermis foto_edited_edited.jpg

Ermis Kosti

Specialiste Marketingu Dixhital, që prej 2018 ka ndihmuar bizneset të zhvillojne prezencen e tyre online.

FILLON ME DATË 14 Maj

Disa nga kompanitë pjesëmarrëse:

3.png
5.png
12.png
2.png
logo-black.png
7.png
1.png
9.png
logo (2).png
4.png
6.png
11.png

Programi me 8 Seanca

Dita 1 - Plani i Marketigut

 • Hyrje në Dixhital Marketing

 • Hapat për ndërtimin e një plani marketingu

 • Krijimi i një profili të një klienti Ideal/ AVATARI i klientit

 • Customer Journey

 • Llojet dhe krijimi i ofertave

Dita 2 - Ads Manager Pjesa 1

 • Hyrje në Reklamimin në Instagram/Facebook

 • Set up Ad Manager

 • Set Up Canva

 • Set Up a targeted IG/FB audience

 • Posting a Instagram post / Ad – on and off feed

Dita 3 - Ads Manager Pjesa 2

 • Set Up more targeted FB (saved) audience sets

 • Set Up a custom audience

 • Set Up lookalike audiences

 • IG/FB Ad types (photo, video, lead ads)

 • Krijimi i një Instagram funnel për një fushatë.

Dita 4 - Instagram

 • Si të rrisësh ndjekësit

 • Grid Layout në Instagram

 • Hashtags

 • Canva si mjet dizajni

 • Bashkepunimet me influencerat

Dita 5 - Canva Design

 • Si të përdorim Canva

 • Krijimi i një dizajni grafik në Canva

 • Krijimi i Canva animations

Dita 6 - Kalendari Postimeve dhe Chatbots

 • Si të ndërtojme kalendarin e postimeve

 • Planifikimi/Krijimi I kontentit

 • Facebook Messenger Bot (ManyChat)

Dita 7 - Google Ads & Landing Page

 • Set Up Google Ads

 • Search Ads

 • Display Ads

 • Landing Page Structure

Dita 8 - Kanale të tjera të marketingut

 • Email Marketing

 • SMS Text marketing

 • WhatsApp Marketing

 • Linkedin Automation

 • Web Notifications

Regjistrohu në Trajnimin e Marketingut Dixhital dhe Medias Sociale.

 • 8 seanca

 • 1 orë e 30 minuta / seanca 

 • 2 herë në javë (ditë të Martë dhe të Enjte orari 18:00-19:30)

 • Video dhe Materiale ndihmuese

 • 1 muaj konsulencë edhe pas përfundimit të trajnimit

Pas përfundimit të trajnimit ofrohet 1 muaj konsulencë e dedikuar FALAS për të gjithë pjesëmarrësit e trajnimit.

Pagesa: 350€ bëhet 250€/person nëse regjistrohesh nga kjo faqe!

Për tu regjistruar plotëso të dhënat e tua më poshtë ose telefono në numrin 069 421 4510

Faleminderit per regjistrimin.

Regjistrohu
bottom of page