top of page
P1000478.JPG

Trajnim: Teknikat e Avancuara të Shitjes

Në këtë trajnim 8-seanca, do të mësoni:

Leadershipi dhe drejtimi i biznesit.

Komunikimi publik.

Arti i mbylljes së marrëveshjeve.

Shit si ekspert.

Marrëdhënia me klientin.

Gjuha e trupit.

Inteligjenca emocionale.

Si të dalim nga zona e komfortit

Si të shfrytëzojmë mundësitë, në momente krizash.

FILLON ME 20 Shkurt

Trajnimi i dedikohet:

Kompanive

Të cilat duan të trajnojnë stafin e tyre përgjegjës për shitjet në dyqanet fizike apo faqet online.

Menaxheret e shitjeve

Personat që punojne në fushën e shitjeve dhe duan te rrisin aftësitë e tyre.

Sipërmarrësve

Sipërmarrës që duan të mësojnë teknikat dhe strategjitë e shitjes për biznesin e tyre fizik apo online.

Të gjithëve

Çdo person që kërkon të krijojë njohuri të mira teknike të shitjes dhe negocimit

Njihuni Me Folësit

EM photo.jpg

Endrit Maçi

Endriti vjen me një eksperiencë 15 vjeçare në menaxhimin e bizneseve, startup-eve, ngritjes së kapaciteteve, trajnimeve, marketingut dhe menaxhimit të projekteve. 
Me një përvojë në fushën e trajnimeve, Endriti ka krijuar disa module të cilat kanë ndihmuar kompanitë, departamentet dhe ekipet e shitjes të zhvillohen dhe të performojnë më mirë.

FILLON ME 20 Shkurt

Disa nga kompanitë pjesëmarrëse:

3.png
5.png
12.png
2.png
logo-black.png
7.png
1.png
9.png
logo (2).png
4.png
6.png
11.png

Programi me 8 Seanca

Dita 1 - Dil nga zona e komfortit

 • Fushë-beteja e aftësive

 • Ku ndihemi të sigurt  

 • Zona e komfortit, zona e ndërmjetme dhe zona e sfidës. 

 • Shpërblimi

 • Zhvillimi personal (workshop)  

 • Aventura e Zonës së Komfortit (loje praktike) 

Dita 2 - Bazat e Shitjes

 • Kuptimi i procesit të shitjes

 • Prospekti / Potenciali / Mundësitë për të zhvilluar shitjen. 

 • Përgatitja për të shitur. 

 • Shitja . 

 • Follow Up. 

 • Kush shet e kush blen? (workshop)

 • Produkti që të shpëton jetën. (loje praktike)

Dita 3 - Komuniko si ekspert

 • Dëgjimi aktiv dhe vëmendja ndaj pyetjeve/nevojave. 

 • Kuptimi i thellë i produktit apo shërbimit/Cfarë problemi kam dhe cfarë zgjidhje ke. 

 • Zhvillimi i aftësive prezantuese të produktit apo shërbimit. 

 • Teknikat specifike: Skicimi/mesazhi/online. 

 • Simulim i shitjes ​

Dita 4 - Ekipi qe do klienti

 • Ndërtimi i besimit tek klienti. 

 • Rrjetëzimi efektiv dhe ndërtimi i marrëdhënieve/Cili është objektivi afatgjatë? 

 • Nevoja e klientit për të pasur teka. 

 • Oferta e dedikuar. 

 • Ndarja me klientin. 

 • Klient i mirë/klient i keq.

Dita 5 - Gjuha e trupit

 • Teknikat e gjuhës së trupit. 

 • Pozicioni/duart/ekspresioni/sytë. 

 • Lexo gjuhën e trupit dhe komuniko. 

 • Lexo dhe impresionohu.  

 • (Ushtrim aftësues) 

Dita 6 - Negocimi i shitjeve dhe bindja

 • Parimet e negocimit të suksesshëm. 

 • Teknika bindëse dhe aftësitë ndikuese. 

 • Përballja dhe menaxhimi i konfliktit me klientët. 

 • Trajtimi efektiv i ankesave dhe zgjidhja e konflikteve. 

 • Teknikat win-win, presioni i kohës, kompromisi, akomodimi, konkurimi etj.

 • Simulim i negocimit mbi një produkt të ri. 

Dita 7 - Inteligjenca emocionale

 • Llojet e inteligjencave. 

 • Teknikat e menaxhimit të emocioneve

 • Emocioni i shitjes dhe marrëdhëniet me klientin. 

 • Emocioni i arritjes dhe suksesit. 

 • Pyetësori i inteligjencës emocionale

Dita 8 - Planifikimi vjetor i shitjeve

 • Si të hartojmë objektivat vjetore. 

 • Përkthimi i objektivave në hapa konkret. 

 • Krijimi i fushatave, ofertave dhe risive të produkteve apo shërbimeve. 

 • Analiza e shitjeve. 

 • Bonuset/vlerësimet 

 • Ndërto një plan të plotë shitjesh vjetore dhe prezanto. 

Regjistrohu në Trajnimin: Teknikat e Avancuara të Shitjes"

 • 8 seanca

 • 1 orë e 30 minuta / seanca 

 • 2 herë në javë (ditë të Martë dhe të Enjte orari 18:00-19:30)

Pagesa: 350€ bëhet 250€/person nëse regjistrohesh nga kjo faqe!

Për tu regjistruar plotëso të dhënat e tua më poshtë ose telefono në numrin 069 421 4510

Faleminderit per regjistrimin.

Regjistrohu
bottom of page