top of page

BËHU MARKETIERI

MË I ZGJUAR NË ZYRË

me trajnimet dhe workshop-et

në Albanian Marketing Academy.

TRAJNIME NË GRUP

Trajnime të krijuara për të aftësuar ty dhe ekipin tënd mbi strategjitë e  fushatave dixhitale, median sociale, graphic design, shkrimin e teksteve të reklamave dhe shitjen online.

1.png

Strategjitë e Marketingut Dixhital & Medias Sociale

Ideale per cdo administrator biznesi dhe manaxher te nje ekipi marketingu. Trajnimi mbulon te gjitha aspektet e nje strategjie marketingu online.

 

Te gjitha seancat jane te bazuar mbi case study fushatesh reale.

2.png

Graphic Design Për Media Sociale Dhe Fushata Online

Nese punon si social media manager dhe do te rrisesh aftesite e tua te Graphic Design ky trajnim eshte per ty. 

Trajnimi eshte praktik dhe me detyra praktike per secilen seance.

3.png

Facebook & Instagram Ads per Shitje Online

Ideale per kedo qe operon ka nje shop online dhe kerkon te permiresoje strategjite online per maksimizuar shitjet.

Trajnimi zhvillohet duke implementuar raste konkrete.

WORKSHOP-e  2-JAVORE

Workshop-et janë trajnime intensive për të të mbajtur të përditësuar me strategjitë dhe taktikat më të fundit të marketingut. Çdo workshop ka si qëllim që në fund t'ju pajis me një produkt apo fushatë për të lançuar. Të gjitha seancat zhvillohen në mënyrë praktike dhe me konsultim 1-to-1.

4.png

Canva + Facebook & Instagram Ads

Canva + Facebook Ads eshte "combo" me  i rendesishem i aftesive per kedo qe do te beje fushata ne Facebook dhe Instagram.

 

Ideale per social media manager dhe cdo sipermarres qe po mendon te nise fushata online.

5.png

Youtube & Google Ads

Youtube dhe Google jane format me te perballueshme te reklamimit online, dhe shume te kerkuara nese punon me kliente te huaj.

Ideale nese je nje manaxher fushatash dhe do te shtosh Youtube dhe Google Ads ne Arsenalin tend.

6.png

Krijimi i nje Lead Generation Funnel

Trajnim i dekuar kujtdo qe do te ndertoje nje fushate te avancuar Landing Page + FollowUp.

 

Raste konkrete nga fushata ne Shqiperi dhe template orientuese per krijimin e fushatave.

bottom of page