top of page
Search

Ku të shohësh reklamat e konkurentëve?

Updated: Aug 25, 2020

Të dish se cilët janë kompetitorët tuaj në biznes, është një ndër gjërat më të rëndësishme.

Por të shohesh se çfarë produktesh po reklamojnë dhe se si po i reklamojnë këto produkte, është akoma më e rëndësishme.


A e dini se facebook ju lejon të shikoni reklamat aktive që kanë faqet e biznesit në facebook dhe instagram?


Mjeti që ju vjen në ndihmë për këtë gjë quhet Ad Library. Facebook e lancoi Ad Library në Mars 2019, me qëllim për të promovuar transparencën në këtë platformë.


Më poshtë nëpërmjet fotove shpjegohet me hapa se si të përdorni Ad Library.Ju ftojmë të merrni pjesë në trajnimin e rradhës "Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale" që fillon më datë 22 Shtator, kliko në linkun më poshtë për më tepër informacion:
95 views0 comments

Комментарии


bottom of page