top of page

Marketingu Dixhital dhe Mediat Sociale

  • 4Weeks
  • 1Step

About

Bëhu pjesë e trajnimit të rradhës "Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale." Trajnimi zhvillohet në 8 seanca nga 1 ore 30 minuta secila. Më poshtë të renditura temat për të 8-ta seancat e trajnimit:

You can also join this program via the mobile app.

Instructors

Price

ALL 26,000

Share

Already a participant? Log in

bottom of page