top of page
Trajnim:

"Strategjitë e
Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale"

Fillon me datë 14 Maj

Besojmë arsyeja pse doni të regjistroheni në këtë trajnim është njëra prej më poshtë:

 1.  Do që të rrisësh biznesin tënd duke marre më shumë klientë të rinj

 2.  Kërkon të trajnosh stafin që të maksimizosh performancën e tyre në mediat sociale dhe marketingun online.

 3.  Kërkon të rrisësh aftësitë teknike në Digital Marketing


Cilado qoftë arsyeja, ke ardhur në vendin e duhur.

Si ekspertë marketingu, 5 vitet e fundit kemi patur privilegjin të punojmë me disa nga kompanitë më të mirënjohura në Shqipëri.

Qëllimi i ekipit tonë të marketingut është i thjeshtë: Të ndihmojmë biznesin të marrë më shumë klientë të rinj dhe të rrisim numrin e blerësve të përsëritur duke përdorur 1-2 sisteme të provuara të marketingut online.

Kështu që në vend që të flasim teorikisht, në këtë kurs do ju tregojmë hap pas hapi në kompjuter taktikat dhe strategjitë, që funksionojnë vërtet në mediat sociale dhe në marketingun online. 

Pra edhe njëherë, nëse qëllimi yt është të rrisësh biznesin dhe numrin e shitjeve çdo muaj, ke ardhur në vendin e duhur.

Faleminderit edhe njëherë që vendose të investosh tek skuadra dhe vetja jote.

Programi
Temat që do trajtohen sipas ditëve:

8 SEANCA

01

Dita 1
Plani i Marketingut
 • Hyrje në Dixhital Marketing

 • Hapat për ndërtimin e një plani marketingu

 • Krijimi i një profili të një klienti Ideal/ AVATARI i klientit

 • Customer Journey

 • Llojet dhe krijimi i ofertave

Dita 2
Ads Manager part 1
 • Hyrje në Reklamimin në Facebook

 • Set up FB Ad Manager

 • Set Up Canva

 • Set Up a targeted FB audience

 • Posting a FB post / Ad – on and off feed

02

03

Dita 3
Ads Manager part 2
 • Set Up more targeted FB (saved) audience sets

 • Set Up a custom audience

 • Set Up lookalike audiences

 • FB Ad types (photo, video, lead ads)

 • Krijimi i një FB funnel për një fushatë.

Dita 4 – Instagram
 • Si të rrisësh ndjekësit

 • Çfarë të postosh

 • Giveaway

 • Hashtags

 • Canva

 • Shembull Reklame Instagram

04

05

Dita 5 - Canva Design
 • Si të përdorim Canva

 • Krijimi i një dizajni grafik në Canva
 • Krijimi i Canva animations

Dita 6
Kalendari Postimeve dhe Chatbots
 • Si të ndërtojme kalendarin e postimeve

 • Planifikimi/Krijimi I kontentit

 • Facebook Messenger Bot (ManyChat)

06

07

Dita 7 – Email Marketing
 • Set Up Google Ads

 • Search Ads

 • Display Ads

 • Landing Page Structure

Dita 8 - Kanale të tjera të marketingut
 • Email Marketing

 • SMS Text marketing

 • WhatsApp Marketing

 • Linkedin Automation

 • Web Notifications

08

Disa nga Kompanitë pjesëmarrëse
në trajnim:
Regjistrohu

Regjistrohu në Trajnimin e  Marketingut Dixhital dhe Medias Sociale që fillon me datë 14 Maj

 • 8 seanca

 • 1,5 orë seanca 

 • 2 herë në javë 

 • Materiale ndihmuese

Pas përfundimit të trajnimit ofrohet 1 muaj konsulencë e dedikuar FALAS për të gjithë pjesëmarrësit e trajnimit.

Pagesa: 350€ bëhet  250€/person (-30%) nëse regjistrohesh nga kjo faqe!

Për tu regjistruar plotëso të dhënat e tua më poshtë ose telefono në numrin 069 421 4510

Faleminderit per regjistrimit.

Kontakt
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

 Email: amamarketingacademy@gmail.com  |   Tel: 069 42 14 510   |   Adresa: Rruga Pjetër Bogdani, ish blloku, Tiranë.

bottom of page